Adidas NMD Kopen

Event Details

Adidas NMD Kopen

Time: August 4, 2018 from 6pm to 7pm
Location: fdsgfshf
City/Town: hgdfshgs
Website or Map: http://hghdg
Event Type: guanggao
Organized By: candoshghu
Latest Activity: Aug 4, 2018

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event DescriptionTen slotte, de derde City Sock 2 wordt geleverd in een Black Primeknit-bovenstuk in contrast met de levendige roze aan de mediale kant en de witte merkte op de gestreepte kraag. Bijpassende EVA-inserts, tussenzool White Boost en zwarte rubberen buitenzolen maken de look af.Adidas NMD Bestellen

Alle drie de paren die u hierboven ziet, zijn gemaakt van een gloednieuw Primeknit-geweven bovenwerk dat vaak te zien is op de Adidas NMD Kopen R2. De nieuwe look voegt nieuwe details toe, zoals de nieuwe steken en getextureerde hits op alle drie de kleurstellingen. EVA-tussenvellen, uitgevoerd in tinten die overeenkomen met het uiterlijk van het bovendeel, worden op de tussenzool van de boost geplaatst. De Navy en Zebra paren worden geleverd met White Boost, terwijl de Triple Black wordt geleverd met Black Boost (duh).

Adidas NMD Nederland Originals brengt deze week al 8 kleurstellingen terug van hun immer populaire NMD-serie, maar als je op zoek bent naar iets klassiekers, dan hebben we goed nieuws voor je. Het adidas NMD City Sock "Gum Pack", een populair aanbod dat teruggaat tot vorig jaar, zal op 27 april opnieuw verschijnen bij geselecteerde Europese retailers. Dat betekent niet noodzakelijk dat we zowel de witte als de zwarte NMD City Sock-paren weer aan de kant zien komen, maar we hopen dat dit echt gebeurt.

Als je de zwarte, rode en blauwe colorway van de Adidas NMD Opruiming R1 nog steeds niet hebt kunnen doorstaan, is je beste optie snel beschikbaar. Komende maand komt de NMD XR1 in hetzelfde herkenbare kleurenschema als het debuut voor de standaard NMD, met een bovenwerk van zwart gaas met rode en blauwe tussenzoolinserts en wit Boost-schuim.

adidas heeft zojuist een van de meest verse colorways van de populaire Adidas NMD Online Kopen-schoenen losgelaten - deze 'Rose Pink'-iteratie met Primeknit-bovendeel. Met het glitch-camopatroon op het gebreide bovenwerk, voegt deze nieuwste adidas NMD-versie nog een zwarte drie-strepen afgeplakte details, een zwarte hielbumper en een lichtgrijze voorvoetbumper toe. Deze zijn op maat gemaakt voor vrouwen, dus zorg ervoor dat u zich aanpast als de mannen daar in proberen te knijpen.

Klik hier voor meer informatie:www.getbetternl.com

Comment Wall

Comment

RSVP for Adidas NMD Kopen to add comments!

Join Wu-World.com

Attending (1)

Social Networks

WU RADIO MOBILE APP

 

© 2020   Created by Wu-Tang Management and Wu-Tang Clan. Copyright 2018 An Official Wu-Tang site.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service