Adidas Iniki Runner Köpa

Event Details

Adidas Iniki Runner Köpa

Time: August 26, 2018 from 6pm to 7pm
Location: a
Event Type: mai
Organized By: danqing
Latest Activity: Aug 26, 2018

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description
Vi väntar fortfarande tålmodigt på ett utgivningsdatum angående det högt förväntade NEIGHBORHOOD x Adidas Iniki Runner Billig-samarbetet senare i sommar. Det kommer inte att vara det enda Boost-laden samarbetet från den japanska avtryck heller, som idag får vi en förhandsgranskning av ett galet nytt NEIGHBORHOOD adidas NMD-koncept med krogade vita triangulära mönster över den övre för att kontrastera signaturen Black Boost midsole, en helt ny sidopanelöverlagring och djärva sammärkning under tung- och hälflikarna.

Det har varit en våg av popularitet kring Adidas Iniki Runner Köpa som gör det till den perfekta moderna siluetten att inkludera i denna samarbetsinsats. Modellen har en full-längd Boost mellansåla, eftersom prestationsdämpningssystemet kontrasterar lapptäckeens denim och kanfas hela tiden. Ett gummisula sula matchar innerfodret medan märkesvaror med tunga märken nickar till respektive butik.

Det verkar som om vi har vår första förhandsgranskning av nästa Adidas Consortium Sneaker Exchange-samling. Det finns ingen officiell bekräftelse ännu, men vi kan ganska säkert utgå ifrån det kommande "Patchwork" -paketet från Storbritanniens slut och Bostons Bodega kommer att bli nästa cross-continental Sneaker Exchange, efter tidigare eftertraktade samlingar som de från Sneakersnstuff / Social Status och Kith /Naken. Både den retro Haven och den retroinspirerade Adidas Iniki Runner Online har premium lapptäcke denim, med den förra som får en solbränna övre med denimband och den senare i denimpanel över den övre.

Adidas Iniki Runner Billigt är en av de tre stripens senaste erbjudanden som har både sitt berömda dämpningssystem i Boost och hylder det förflutna med en gammal skolinspirerad övre med klassisk tre-strecks branding, mocka och nylon. Idag får vi ett ord att 5 nya färgvägar i Iniki Boost kommer att ledas till återförsäljare i juni 2017 i nyanser av Pink, Core Black, Collegiate Navy, Light Blue och Forrest Green, som alla har klassiska vita accenter och tuggummi.

Japansk herrklädermärke NEIGHBORHOOD fortsätter sitt långvariga samarbete med Adidas Originals med en frisättning av den helt nya Adidas Iniki Runner Rea. NEIGHBORHOODs tag frambringar den klassiska svartvita färgväg som på något sätt aldrig blir gammal, hela tiden inleder en ny hälräknare och en svartfärgad Boost sål.

För mer information, vänligen klicka här:www.skortmall.com

Comment Wall

Comment

RSVP for Adidas Iniki Runner Köpa to add comments!

Join Wu-World.com

Attending (1)

Social Networks

WU RADIO MOBILE APP

 

© 2020   Created by Wu-Tang Management and Wu-Tang Clan. Copyright 2018 An Official Wu-Tang site.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service