Adidas Busenitz Billig

Event Details

Adidas Busenitz Billig

Time: August 9, 2018 from 6pm to 7pm
Location: doufuguodejia
Event Type: adidas, busenitz, rea
Organized By: douguo
Latest Activity: Aug 9, 2018

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

Image


Debutering i en svartvitt färgad färgväg, Adidas Busenitz Billig är definitivt ingen främling för djärva grafiska färgvägar. Den här trenden fortsätter med den senaste versionen av Crossover Performance-meets-lifestyle-runner från Three Stripes, med en solid grå FORGEDMESH-övre med de vanliga texturerad åsarna och en invecklad serie av svarta, röda, orange och vita ränder över det övre.

Star Wars är tillbaka i sneakervärlden igen med adidas och släpper en annan rolig samling av skor för barn i höst. Den här gången arbetar den älskade sci-fi-franchisen med adidas på Adidas Busenitz Köpa, vilket ger en prestationslöpare till partnerskapet som vanligtvis har presenterat livsstilsmodeller för tidigare Star Wars x adidas collabs. AlphaBounces textilövre är dekorerad med grafiska illustrationer från denna värld, med olika tecken från Star Wars-universet som C-3PO, Storm Troopers, Kylo Ren och BB8-droiden.

Efter att nyligen presenterats i en elegant svart svart färgväg, blir Adidas Busenitz Online Mid mycket färgglada för den här nya utgåvan. Den ombyggda Alphabounce, som är byggd för vinterkörning, får en iögonfallande och unik kombination av bensinnattblått och oliv med accenterad vit rand för skyddande övre och en mörkblå mellansula med ljust röda fläckar nedanför.

adidas är redo att släppa nästa iteration av den nyskapade Alphabounce-kategorin - Adidas Busenitz Billigt Mid. Med en 5/8: e Mid cut, skapades denna Alphabounce med rötter på vinterns löpning, där trottoarer och element kanske inte är idealiska. En kontrastgummi yttersåg används för att öka greppet och stabiliteten, medan dragkedjan tar bort snören för en silhuett som pratar med dagens modesko.

Kolor samarbetar igen med adidas för ett annat iögonfallande urval av skor i höst. Den här namnet skapar tre färgstarka utgåvor av Adidas Busenitz Rea med sin signaturflair. I mäns storlek, innehåller samlingen AlphaBounce-silhuetten med prestanda-möter-livsstil i lime / lila / ljusrött, svart / lila / kricka och vit / grå / krom med en prydnad gul.

För mer information, vänligen klicka här:www.skortmall.com

Comment Wall

Comment

RSVP for Adidas Busenitz Billig to add comments!

Join Wu-World.com

Attending (1)

Social Networks

WU RADIO MOBILE APP

 

© 2020   Created by Wu-Tang Management and Wu-Tang Clan. Copyright 2018 An Official Wu-Tang site.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service