Nike Air Zoom Pegasus Opruiming Online

[Image: 18aug324_1.jpg]

Je kunt het ophalen op http://www.kickswinkel.com

Nu is de nieuwe en verbeterde editie van de Nike Air Zoom Pegasus Opruiming Online, de beproefde en vertrouwde hardloopschoen van Nike, helemaal op weg naar zijn 32e update. De legendarische hardlooplijn verwelkomt de Nike Zoom Pegasus 32 voor het gezin, met een slank, lichtgewicht en stijlvol geavanceerd meshbovenwerk en veel Flywire-ondersteuning. Een van de debuut looks voor de Pegasus 32 is deze voor de dames, met een eenvoudig maar toch sterk zwart-wit kleurenschema met een vleugje Pure Platinum erin gegooid.

De Nike Air Zoom Pegasus Cheap online gaat hier echter niet vol met metallic goud. In plaats daarvan concentreert het bovenste deel van de Engineered Mesh zich op de afwisselende Swoosh-branding die twee jaar geleden de beruchte gouden Nike-spikes trof. De linkervoet bootst de strepen in de Amerikaanse vlag na met een gewaagde rode kleur en een metallisch goud gespikkelde tussenzool terwijl de rechtervoet de sterren van Old Glory in een diepe marine eer aan doet.

Nike Sportswear heeft de iconische Nike Air Zoom Pegasus Bestellenlijn meer keer bijgewerkt dan we kunnen tellen, maar de creaties slagen er altijd in behendig hulde te brengen aan een van de meest legendarische rennen in het Swoosh-arsenaal met de toevoeging van moderne voorzieningen. Vandaag bekijken we een luxueuze exclusieve Nike Zoom Pegasus '92 voor dames met een elegante marmeren afbeelding in het bovenste deel van Night Maroon. Touches of Noble Red dragen bij aan de tonale affaire, terwijl fuse en tape-technologie de Swoosh overal doorkruisen voor een stevige, lichte build.

Het volgende hoofdstuk van Nike Air Zoom Pegasus ordermeest legendarische hardloopschoen aller tijden staat op het punt te openen, want de Air Zoom Pegasus 33 wordt gelanceerd in juni. De oude hardloopschoen voor hardlopers, geliefd bij hardlopers over de hele wereld vanwege zijn prestaties zonder franjes en hoge kilometrage, is dit jaar bezig met de drieëndertigste iteratie, wat, zoals je kunt zien als je bekend bent met de Pegasus 32, niet veel lijkt. anders, maar er zijn enkele belangrijke upgrades. Het meest opvallende is een opnieuw ontworpen gereedschap, dat de hoeveelheid Zoom Air verdubbelt voor een nog meer responsieve rit.

Nike Air Zoom Pegasus Kortinglijn is nog nooit zo toegewijd geweest aan de volt-schaduw - Flyknits zijn de afgelopen jaren een soort van thuis geweest voor die kleur wat betreft prestatieparen. De niveaus van die schaduw opdrijven is deze nieuwe schoen, die een hommelpalet heeft tussen de behandeling met supercharged volt en de zwarte die een niveau lager ligt. Ze zijn nog niet in de VS, maar het wachten zou niet te lang duren.

Views: 1

Comment

You need to be a member of Wu-World.com to add comments!

Join Wu-World.com

Social Networks

WU RADIO MOBILE APP

 

© 2020   Created by Wu-Tang Management and Wu-Tang Clan. Copyright 2018 An Official Wu-Tang site.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service