Image

Adidas Originals er tilbage med en helt ny Adidas NMD_R1 Sko Grå Danmark i en tonalgrå, perfekt til enhver lejlighed. Adidas NMD_R1 har altid været på den enkle side af NMD serien, takket være det faktum, at parret hopper ud på et hvilket som helst spor af Primeknit og i stedet vælger en traditionel slip-on mesh base komplet med standard 3 stripe branding på siden. En gummieret hæl matcher Boost ydersålen i hvid, mens klassiske trefoil branding lingers på tungen for en klassisk funktion. Hvad synes du om udgivelsen? Tjek flere fotos nedenfor og ved, at Sneaker Politics har dette par på lager i dag.

Dem på markedet for Adidas NMD_R1 Grå DK bliver nødt til at være opmærksomme, hvis de håber at få fat i et par, fordi skoen ser ud til at forblive uanmeldt hos detailhandlere rundt om i USA. Bare i går så vi en overraskende lancering af to nye farvelægninger af kvinders NMD R1, og nu faldt den samme maskekonstruktion til fyre i en blå farvevej allerede og solgte ud på Notre i Chicago. Adidas Originals holder faktisk NMD-fans på deres tæer, der tilsyneladende gør den eftertragtede sneaker så uforskammet som muligt for at holde alles interesse piqued. Hvis du føler denne blå og hvide farveway, skal du være på udkig efter dem hos din favorit Adidas Originals leverandør.

Adidas NMD_R1 Danmark 2018 er elsket verden over takket være dens enkle, men slanke design og perfektionerede teknologier i Primeknit og Boost. Verdens tour fortsætter med denne seneste tonal tan adidas NMD_R1 release, der tilføjer nogle franske branding til mellemsålen til at falde sammen med tyske og japanske tre stripe callouts på hælen faner. Adidas Originals NMD har blomstret med dristige og lyse mønstre på den vævede øvre, men denne afdæmpede afslappede farveway er subtil nok til at matche ethvert garderobevalg. Hvad synes du om udseendet? Vær på udkig efter denne NMD at ramme amerikanske adidas-forhandlere i den nærmeste fremtid og hold dig opdateret til flere opdateringsdato opdateringer her på Sneaker News.

Er der en varmere sneaker på markedet lige nu endAdidas NMD_R1 Tilbud? At finde et par stateside har vist sig at være en vanskelig opgave, selvom generelle udgivelser er temmelig rigelige, hvilket er et testament til, hvor godt Adidas Originals gør med dette Primeknit and Boost-tilbud. I sidste måned blev adidas NMD_R1 omtalt i fire "Camo" -farveveje i en oversøisk eksklusiv, men nu kommer kvartetten til at blive udsendt senere i måneden. De svingende farvelægninger har tvetydige camouflage mønstre oven på den strikkede overdel, der spænder fra en hvid og grå, lyserød, kongeblå og oliven og sort kombination. Hvilket par føler du? Tjek et bedre kig på adidas Originals seneste NMD-udgivelse nedenfor, og tag din yndlingsfarvebane den 21. maj ved udvalgte amerikanske forhandlere.

Adidas NMD har været en dominerende kraft i adidas Originals 'lineup i 2016, og i weekenden fortsætter de tre striber med at bringe varmen med to mere monokromatiske, undervurderede Boost x Primeknit-tilbud. Adidas NMD_R1 Ice Blå Pris "White" er sikker på at være en af ​​de bedste udgaver af weekenden for sin hvide og hvide tilgang, da en kombinationsnetvævet konstruktion hviler på toppen af ​​et af de mest komfortable pudeanlæg i branchen. Og hvis du er bekymret for, at du får det skarpe par lidt for snavset for hurtigt, tilbyder adidas også en helt sort øvre (desværre er der ingen af ​​den nye sort Boost til rådighed for dette par lige endnu). Tjek et kort kig nedenfor, og lad os vide, om du har planer om at afhente enten NMD-tilbud.

Views: 6

Comment

You need to be a member of Wu-World.com to add comments!

Join Wu-World.com

Social Networks

WU RADIO MOBILE APP

 

© 2020   Created by Wu-Tang Management and Wu-Tang Clan. Copyright 2018 An Official Wu-Tang site.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service